Onderwerp bekijken

 Onderwerp afdrukken
toujours éviter les chaussures
xiaoxiangyu
Wat was de motivatie achter de creatie van dit product?

On is een merk geboren Adidas Yeezy Boost 350 Pánské in de Zwitserse Alpen en als zodanig wilde het productteam een ??product maken dat uitblinkt, wat het pad ook voor je kan betekenen.Adidas Nmd Herren Het team is van mening dat de schoen in staat moet zijn om de zwaarste beklimmingen en de steilste afdalingen aan te kunnen, zonder concessies te doen aan grip of ondersteuning.

Welke unieke functies wil je benadrukken?

De Cloudventure zorgt voor grip en demping door slimme Cloud Elements. Deze Cloud Elements klappen in tijdens impact om zowel demping als grip te bieden bij het rennen of afdalen. Al deze functies zijn verpakt in een ongelooflijk lichtgewicht en aantrekkelijk ontwerp.

Wat is het favoriete onderdeel van dit product van de ontwerper en waarom?

In de tussenzool van de schoen is een plastic Speedboard ingebouwd dat twee belangrijke functies biedt. Ten eerste buigt en beweegt het op Nike Internationalist Herrenbelangrijke gebieden, zodat de voet altijd op gelijke hoogte blijft met het terrein terwijl het wordt voortbewogen naar de volgende Nike Air Max 1 Dámské stap. Ten tweede biedt het bescherming tegen de rotsen, wortels en al het andere dat je op de paden tegenkomt.

Ik zal willekeurig de winnaar Nike Air Max 1 Femme kiezen uit iedereen die bij de uitdaging is gebleven en elke week heeft ingecheckt.
Ik ben dol op Luna-repen, hun lijn van repen voor vrouwen, als een snelle middagsnack met een stuk fruit of voor een lange run. (Ik zou zeggen dat zelfs als het bedrijf geen genereuze repen had gedoneerd!) Het bedrijf maakt ook Shot Bloks, die snelle kleine energiepakketjes die je tijdens lange runs eet. Ze doen ook veel om iets terug te geven aan de community.

De herfst is officieel hier en de komst markeert de terugkeer van enkele van onze favoriete activiteiten! Terwijl de temperaturen in het hele land beginnen af ??te koelen, nemen de buitenevenementen toe. Wees voorbereid op alle herfstfeesten die op je Adidas Ultra Boost Dames pad komen met deze geweldige accessoires voor je herfstavonturen.

Wie gaat er niet graag in de herfst naar een boomgaard of een pompoenveld Nike Air Max 1 Pánské ?! Frisse lucht, warme dranken en knapperige bladeren onder de voeten zijn de belichaming van de herfst. En we zijn er klaar voor! We hebben echt geweldige uitrusting om je te helpen het meeste uit je dag te halen appels te plukken of de Halloween-pompoen van dit jaar te kiezen.

Voor een middagexcursie zijn wat voorraden nodig, en de beste manier om ze georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden, is in de Stride Cinch-rugzak van Vooray. Deze ruime tas heeft verstelbare mesh schouderbanden om je handen vrij te houden, en heeft ook een voorvak met ritssluiting om je telefoon en sleutels bij de hand te houden.
 
Spring naar forum: